Beers for Sail - BAAI Spring naar content

Beers for Sail

Beers for Sail

DÉ kick-off van het 2023 seizoen. Na een winterstop opent BAAI eindelijk zijn poorten weer. We knallen het seizoen meteen goed in met: BEERS for SAIL. Denk aan heerlijke speciaal bieren, live muziek en een heuse Bier PubQuiz. Kom zaterdag 8 april genieten van speciaal biertjes bij ons op de kade van verschillende lokale bierbrouwerijen. Maak je dag compleet met de Bier PubQuiz of een tocht op de boot langs alle Bredase brouwerijen. Geniet tijdens het event van Live muziek en heerlijke BAAItes of burgers van de BBQ. Een compleet programma om te proosten op alle mooie momenten die weer komen gaan deze zomer.

  • Gratis Entree
  • 12:00 tot 22:00 uur
  • Pubquiz incl. bitterballen
  • Bier Boottocht
  • BAAItes en echte Beerburgers van de BBQ
  • Live muziek van de BAAIbazen

Haal nu je gratis toegangsticket incl. proefglas hier!

Upgrade je gratis ticket met bijvoorbeeld een Pubquiz of een boottocht om je dag compleet te maken.

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713

Zij gingen je voor

Bootje varen Heerlijk gevaren op de singel van Breda, op een warme avond. Leuke schipper. Daarna cocktails op. Leuke barkeeper die Berend.
Petra
Petra
2022-07-31
GEWELDIG Top locatie!! Heerlijke dag gehad in de natuur en open lucht met m'n gezin. Je zit heerlijk in het zonnetje aan het water. Er varen mooie boten langs. De dj draaide echt fantastisch lekker en ik kreeg er een heerlijke, zelfgemaakte glas sangria erbij.Zelfbediening is niet erg, als je daarna maar heerlijk op de drijvende pontons kan zitten. Van familieuitjes en vrijgezellenfeesten tot aan bedrijfsfeesten; iedereen kan met grote groepen binnen wandelen. Borrelboten,BBQ'S, bierproeverij, festivalgames en pizza night... Deze tent heeft je alles te bieden! Zeker een bezoekje waard!!
Lieve Jochems
Lieve Jochems
2022-07-30
Bootje Varen BBQ Boot Genoten van een heerlijke tocht op het water! BBQ was goed verzorgd, heerlijk gegeten en er was genoeg keus voor iedereen! Leuke, unieke ervaring op de Singels die ik iedereen zou aanraden!
Lincy V
Lincy V
2022-06-29
Geweldig bezoek! Lekkere zonnige plek om helemaal tot rust te komen!! Echt een aanrader. Ook de tochten zijn super voor een zonnige dag 🌞 vandaag lekker in de zon op het water gezeten met een sangria
Jael B
Jael B
2022-06-28
Herfst Baai, Italian Pizza Night Wat een enorm bijzondere en sfeervolle lokatie. We werden heel hartelijk ontvangen en hebben heerlijk gegeten. Hier komen we zeker terug! Jammer dat we maar tot 20.00u konden blijven, het was top.
Suus
Suus
2021-11-16