Spring naar content

Lunchboot & Activiteit

Lunchboot & Activiteit 

Til je standaard uitje naar een hoger niveau met een van onze lunchboot + stadsactiviteiten! Kies uit één van onze populairste activiteiten; maken jullie jezelf echte filmsterren en het stadcentrum je eigen filmset met de Verknipte film? Of proberen jullie juist te ontsnappen tijdens de Escape City Game? Onze Lunchboot is dé plek waar je in alle rust kunt smullen van een compleet verzorgde lunch! Terwijl jullie aan het genieten zijn op onze comfortabele en luxe sloep, vertelt een schipper jullie over de prachtige omgeving van Breda. De Lunchboot is ideaal voor een unieke en inspirerende zakenlunch, maar ook voor een familie- of vriendendag.

 • Volledig verzorgd programma van 4,5 uur
 • Heerlijk lunch aan boord
 • Uitdagende teambuildingsactiviteiten
 • Het vakantiegevoel bij BAAI Breda
 • Genieten aan de Bredase singels
 • Drankarrangement voor 2 uur

Met minder dan 8 personen? Neem contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Combideal vanaf € 67,50 per persoon

4,5 uur lang vertier inclusief: Lunchboot + activiteit
Activiteiten keuze uit: List van het turfschip, Escape city game, Verknipte film, Crazy 88, Playgrnd & The Rollerclub

Ons team staat voor je klaar

Wij zorgen voor de ideale middag voor vriendengroepen, familie of collega’s! Een compleet pakket zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken. Geen gezeur met ingewikkelde planningen, geen tijd verloren door langdurig reizen tussen activiteiten. Gewoon alles in één, heerlijk relaxt en een voorbereiding die je gewoon lekker bij ons neer kan leggen. Laat de touwtjes maar los. Wij regelen het wel. Laat het vieren!

Kom je ergens niet uit? Nét niet helemaal wat je zoekt? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar om de leukste middag voor jouw gezelschap samen te stellen.

Menu Standaard Lunchboot bestaat per persoon uit:

– 2 broodjes: mix van ruitbroodjes, triangels, kaiserbroodjes en waldcornbolletjes. Beleg is een mix van eisalade, jonge kaas, achterham, kipfilet, kip-kerrie salade, tonijnsalade, rosbief, brie, old Amsterdam, krabsalade en gebraden kip.
– zoete snack (mix van mini appelflappen en enkel/dubbele chocolate chip cookies)
– ambachtelijk klein worstenbroodjes
– stuk handfruit (mix van appels, banaan, peer, druiven)

Crazy 88 
Geef jij die geweldige serenade op het terras? Verbazen jullie omstanders met een indrukwekkende goocheltruc? Of weten jullie de grootste roeisessie op de Grote Markt te organiseren? Het mag allemaal tijdens de Crazy88! Voer de leukste en gekste (groeps)opdrachten uit, probeer de meeste punten te scoren en vergeet het vooral niet vast te leggen. De beelden worden namelijk naderhand gemonteerd en opgestuurd zodat jullie een tastbare versie van deze hilarische herinnering hebben!

Verknipte Film 
Kruip in de rollen van regisseur, cameraman en acteurs van echte Hollywood kaskrakers want bij de Verknipte Film is de Bredase binnenstad jullie filmset! Ga met je teamgenoten op pad om het verknipte filmscript van “The Hangover” of “Bride Wars” te verfilmen; met de bizarste scripts en kostuums is een hilarische tijd gegarandeerd. Bij terugkomst kunnen jullie bijkomen terwijl jullie film gemonteerd wordt, waarna het tijd is voor jullie eigen première!

Escape City Game 
De Escape City Game is dé activiteit voor ieder die een unieke activiteit zoekt. Terwijl jullie je brein laten kraken, verkennen jullie de bruisende binnenstad van Breda op een compleet nieuwe manier! Ga op pad met een box vol sloten en aanwijzingen om raadsels op te lossen en codes te kraken. Speel in op elkaars kwaliteiten en bundel jullie krachten om samen de stad te ontsnappen voordat de timer afloopt!

List van het Turfschip 
In de List van het Turfschip reis je terug in de tijd naar Breda anno 1590, waar Nederland en Spanje tegenover elkaar staan in de strijd om de stad. Alleen in plaats van het lawaai van zwaarden en schilden hoor je het zenuwachtige getik van vingers op smartphones en het constante trillen van het GPS-systeem. Verplaats met je team door de binnenstad en los de uitdagende raadsels op; alleen de creatiefste en strategische denkers kunnen Breda bevrijden!

PLAYGRND & The Rollerclub
Dé speeltuin voor volwassen; dat is PLAYGRND. Met Jeu de Boules, Minigolf, Ping Pong, reuze Jenga en nog veel meer nostalgische spellen in een trendy jasje hebben jullie gegarandeerd urenlang plezier! Naast PLAYGRND waan je je in een échte 80s rollerdisco bij The Rollerclub! Met de lekkerste discohits, draaiende spiegelbollen en natuurlijk felgekleurde rolschaatsen rol je gezelligheid tegemoet.

12:00 uur: Jullie verzamelen bij BAAI, de hotspot aan de singels van Breda, waar een tafel met uitzicht op de Bredase wateren op jullie wacht. De sfeer is ontspannen en het fijne vakantiegevoel komt je tegemoet.

12:30 uur: Stap aan boord en geniet van een unieke lunch op het water. Jullie genieten van een verrukkelijk assortiment aan sandwiches, zoete snacks, worstenbroodjes en frisse jus d’orange. Terwijl jullie samen genieten, staan jullie te poppelen om te beginnen met de activiteit die voor jullie op het programma staat.

14:30 uur: Onze spelbegeleider staat voor jullie klaar. Het is tijd voor de List van het Turfschip. Gewapend met smartphones, een goed gevulde maag en een scherpe geest, gaan jullie op avontuur door de historische straten van Breda. De uitdagende raadsels en puzzels brengen jullie terug naar het turbulente Breda van 1590, waar jullie een belangrijke missie hebben om de stad te veroveren.

16:30 uur: Met de laatste aanwijzing ontrafeld en de stad gered van een denkbeeldige invasie, keren jullie terug naar het startpunt van de activiteit. Jullie voelen je triomfantelijk en vol adrenaline na het succesvolle avontuur.

17:00 Na een dag vol gezelligheid en plezier, nemen jullie afscheid van elkaar met een voldaan gevoel en mooie herinneringen aan een onvergetelijke middag in Breda.

 

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713

Zij gingen je voor