Spring naar content

Drankjesboot & Streetfood

Drankjesboot & Streetfood

Ons meest geboekte arrangement! Varen en dineren. Best of both worlds! Een fantastisch arrangement dat jullie meeneemt op een avontuurlijke reis door de prachtige waterwegen van Breda! Stap aan boord voor twee uur lang varen terwijl jullie genieten van verfrissende drankjes. Laat je verrassen door het schitterende Breda vanaf het water en de ontspannen sfeer aan boord. Na deze ontspannende vaartocht is het tijd voor een smakelijk streetfood diner bij BAAI, waar jullie kunnen proeven van onze heerlijke streetfood gerechten.

Om het feest compleet te maken, bieden we jullie als upsell ook nog eens twee uur lang drankafkoop aan bij BAAI. Zo kunnen jullie onbezorgd blijven genieten van jullie favoriete drankjes terwijl jullie napraten over de belevenissen van de dag en samen herinneringen maken die nog lang bij zullen blijven. Laat je verwennen en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en genot aan de prachtige Bredase singels!

 • Volledig verzorgd programma van 4,5 uur
 • 2 uur lang varen over de prachtige singels
 • Onbeperkt bier, fris, wijn aan boord
 • Heerlijke streetfoodgerechten
 • Het vakantiegevoel bij BAAI Breda
 • Upsell: Drankarrangement voor 2 uur

Met minder dan 8 personen? Neem contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Combideal vanaf € 77,50 per persoon

4,5 uur lang vertier inclusief:Varen met onbeperkt bier, fris, wijn + Streetfood diner

Ons team staat voor je klaar

Wij zorgen voor het ideale uitje voor vriendengroepen, familie of collega’s! Een compleet pakket zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken. Geen gezeur met ingewikkelde planningen, geen tijd verloren door langdurig reizen tussen activiteiten. Gewoon alles in één, heerlijk relaxt en een voorbereiding die je gewoon lekker bij ons neer kan leggen. Laat de touwtjes maar los. Wij regelen het wel. Laat het vieren!

Kom je ergens niet uit? Nét niet helemaal wat je zoekt? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar om het leukste uitje voor jouw gezelschap samen te stellen.

Baai’s streetfood menu bestaat uit de volgende gerechten:

 • Broodje Hamburger
 • Pita Pulled Spicy Chicken
 • Kip saté met atjar en kroepoek
 • Frisse salade met garnalen en citrusdressing

Bovenstaande gerechten zijn ook vega(n) mogelijk. Laat jullie wensen of eventuele allergieën aan ons weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

 

15:00 uur: Jullie verzamelen bij BAAI Breda als startpunt van jullie prachtige rondvaart. Onze gezellige schipper begroet jullie en nodigt jullie uit aan boord.

15:30 uur: Jullie zijn klaar voor een avontuurlijke reis door de prachtige waterwegen van Breda! Twee uur lang genieten jullie van een ontspannen vaartocht, terwijl jullie worden verwend met verfrissende drankjes aan boord. Laat je verrassen door het schitterende Breda vanaf het water en geniet van de ontspannen sfeer.

17:30 uur: Na de ontspannende vaartocht is het tijd voor een smakelijk streetfood diner bij BAAI. Jullie kunnen proeven van heerlijke streetfood gerechten en ervaren de gezellige sfeer aan de waterkant.

17:45 uur: Om het feest compleet te maken, bieden we jullie twee uur lang drankafkoop aan bij BAAI. Zo kunnen jullie onbezorgd blijven genieten van jullie favoriete drankjes terwijl jullie napraten over de belevenissen van de dag en samen herinneringen maken die nog lang bij zullen blijven.

19:45 uur: Na een volledig verzorgde middag vol plezier, genot en ontspanning aan de prachtige Bredase singels, nemen jullie afscheid met een voldaan gevoel en een schat aan mooie herinneringen. Met een glimlach op jullie gezichten vertrekken jullie, wetende dat deze dag nog lang zal blijven nazinderen in jullie herinneringen.

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713

Zij gingen je voor