Skip to content

BAAI Borrel (groepen)

BAAI is de perfecte plek om genieten van een compleet verzorgde borrel aan het water. Stap uit de drukte van alle dag en geniet van dat heerlijke festivalgevoel!

Zoals op menig festival is het ook bij BAAI gezellig druk! Om die reden is het niet mogelijk om BAAI volledig exclusief af te huren. BAAI is open voor iedereen die wil genieten van die heerlijke festivalsfeer! Voor een borrel, diner of feestavond bij BAAI zal BAAI dan ook niet volledig exclusief zijn, maar kunnen we een deel van de ruimte voor jullie reserveren. Jullie hebben dan je eigen festivalarea binnen BAAI. Dit is het kleine terras in combinatie met ons Schippercafé (jullie eigen café!) en de Secret Area! Hier heb je ruimte voor 150 gasten, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn jullie uiteraard ook vrij om je over de rest van het terrein te begeven, dit is alleen niet exclusief voor jullie.

Kies je voor BAAI Borrel dan is deze ook perfect te combineren met leuke festivalgames, een prachtige boottocht en uiteraard uit te breiden met bijvoorbeeld de BAAIBQ of een foodtruck diner. Er zijn dus oneindig veel mogelijkheden om jouw borrel of feestavond volledig naar wens te maken. Deze lichten we graag persoonlijk toe!

20-300

Vanaf 17,50 p.p.

Vanaf 2 uur

Reserveer direct

Of bel ons boekingskantoor

076 700 2713

Dit is ook echt iets voor jou.

BAAIgames

BAAIgames Dat heerlijke festivalgevoel, daar kijk je toch het hele jaar naar uit! Dat is…

8 - 100 personen 14,50, p.p.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2