Skip to content

Herfstborrel bij BAAI (groepen)

BAAI is de perfecte plek om te genieten van een compleet verzorgde borrel. Stap uit de drukte van alledag en geniet ook in de herfst van de ruimte en dat heerlijke festivalgevoel aan het water!

Ook in de herfst- en winterperiode is BAAI geopend voor jullie als groep (of als losse bezoeker). Onze ruime BAAI herbergt in deze periode veel gezellige ruimtes. Sfeervolle (binnen)ruimtes die we voor jullie groep exclusief kunnen maken, maar ook het mooie buitenterrein is volledig overdekt en verwarmd. Mocht je in deze periode dus liever niet met zijn allen naar binnen gaan, maar liever (veilig) buiten blijven? Die mogelijkheid is er bij BAAI! Op die manier kunnen we op een sfeervolle, maar vooral ook verantwoorde manier een borrel voor jullie organiseren waarbij je de ruimte hebt om een veilige afstand te bewaren.

Deze borrel kunnen we op verschillende manieren aankleden en volledig naar wens maken. Van vergaderarrangement tot babyshower en van compleet bedrijfsuitje tot een vrijdagmiddagborrel na werktijd! Een borrel bij BAAI is genieten van het uitgebreide aanbod van heerlijke drankjes, fijne bites en het ultieme sfeertje! Kies voor een drankarrangement of laat alles op rekening noteren. Alles is mogelijk om het voor jullie volledig naar wens te maken!

Kies je voor BAAI Borrel dan is deze ook perfect te combineren met de leuke BAAI Herfstgames, een prachtige boottocht en uiteraard uit te breiden met bijvoorbeeld de Herfst BBQ of verschillende Baaites!

Er zijn dus oneindig veel mogelijkheden om jouw borrel of feestavond volledig naar wens te maken. Deze lichten we graag persoonlijk toe!

10 - 100

Vanaf 2 uur

Reserveer direct

Of bel ons boekingskantoor

076 700 2713

Dit is ook echt iets voor jou.

BAAI Herfstgames

BAAI Herfstgames Ook voor de herfst hebben wij een leuk spelprogramma samengesteld wat jullie gelijk…

8-100 personen vanaf €14,50

Herfst BBQ BAAI

Denk aan een mooie herfstwandeling in de buitenlucht, een lekkere herfstbock, gezellig samenzijn bij warme…

20 - 200 personen 29,50 pp

Herfst Rondvaart

PRACHTIGE RONDVAART IN DE HERFST Juist in de herfst is Breda vanaf het water erg…

10 - 120 personen 14,50 pp

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2