Skip to content

Herfst festivalgames

BAAI Herfstfestival

Dat heerlijke festivalgevoel, daar kijk je toch het hele jaar naar uit! Dat is ook precies de reden dat de festivalspellen vanaf nu ook in de herfst mogelijk zijn! Bij een herfstfestival denken we aan bockbieren, blokken hout, pompoenen, veel blad op de grond en ook het omgaan met de verschillende weersomstandigheden. Precies dat was onze inspiratie voor het Herfstfestival, een leuk spelprogramma wat je onder het genot van een welverdiend drankje kan spelen!

Ook in de herfst starten jullie festivalgames uiteraard met de festivalentrée. Je ontvangt je festivalbandje, festivalmunten en uiteraard jullie persoonlijke timetable. Gedurende de middag spelen jullie verschillende mooie en unieke spellen. Speel de Kopspijkers-quiz, ga bijlwerpen op pompoenen, ga tegen elkaar de strijd aan tijdens een potje bladblazervoetbal, speel een potje shuffle of reuzen Jenga en bijvoorbeeld een sluit af met een leuke escape game!

Je hebt de mogelijkheid om dit leuke spelprogramma te boeken voor 1 uur, 2 uur of zelfs 3 uur, waarbij je per uur 2 verschillende spellen speelt. Alles uiteraard heel relaxed en onder het genot van een welverdiend (festival) drankje! 

1 uur Festivalgames € 14,50 pp
2 uur Festivalgames € 24,50 pp
3 uur Festivalgames € 34,50 pp

8-100

vanaf €14,50

Reserveer direct

Of bel ons boekingskantoor

076 700 2713

Dit is ook echt iets voor jou.

Herfst Rondvaart

PRACHTIGE RONDVAART IN DE HERFST Juist in de herfst is Breda vanaf het water erg…

10 - 100 personen 13,50 pp

Herfstborrel bij BAAI (groepen)

BAAI is de perfecte plek om te genieten van een compleet verzorgde borrel. Juist ook…

10 - 100 personen Vanaf 17,50 p.p.

BAAI BBQ Royaal

Op een heerlijke plek aan het water, onder het genot van een heerlijk speciaal biertje…

20 - 150 personen 29,00 p.p.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2