Skip to content

Vergaderen bij BAAI

Onze BAAI is de perfecte locatie voor jullie (zakelijk) dagje uit!

Maar niet alleen plezier staat hierbij op de agenda. BAAI is ook de ideale locatie voor een leuke brainstorm, teampresentatie of belangrijke vergadering. Verlaat een keer jullie vaste vergaderlocatie en bevind je in een mooie nieuwe omgeving voor frisse ideeën, nieuwe plannen, een jaarafsluiting of een vernieuwende brainstorm.

Zo kan je vergaderen in een plantenkas, een presentatie geven in ons kleine café of wat dacht je bijvoorbeeld van een brainstorm op de boot! BAAI biedt veel mogelijkheden voor zakelijke doeleinden en halen je uit die drukte van alledag. Zaalopstelling, gebruik van techniek en verzorging op de dag zelf kunnen we volledig op jullie wensen afstemmen.

​Zijn jullie klaar met vergaderen of toe aan wat afwisseling? Kies voor een prachtige rondvaart, speel één van de leuke festivalspellen, geniet van een gezellig borrel of sluit bijvoorbeeld af met een complete BBQ! 

BAAI biedt enorm veel mogelijkheden om jullie dag of meeting inspirerend, afwisselend en vooral succesvol te maken! Neem snel contact op voor alle mogelijkheden, zodat we jullie dag volledig op maat kunnen verzorgen!

4 - 80

Vanaf 7,50 p.p.

2 uur

Reserveer direct

Of bel ons boekingskantoor

076 700 2713

Dit is ook echt iets voor jou.

Herfst Rondvaart

PRACHTIGE RONDVAART IN DE HERFST Juist in de herfst is Breda vanaf het water erg…

10 - 100 personen 13,50 pp

Herfstborrel bij BAAI (groepen)

BAAI is de perfecte plek om te genieten van een compleet verzorgde borrel. Juist ook…

10 - 100 personen Vanaf 17,50 p.p.

BAAI BBQ Royaal

Op een heerlijke plek aan het water, onder het genot van een heerlijk speciaal biertje…

20 - 150 personen 29,00 p.p.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2