Skip to content

Winterborrel bij BAAI

Borrelen bij BAAI

BAAI is de perfecte spot in Breda waar je kan genieten van een heerlijke drankje of borrel, maar waar je jezelf gelijk op een gezellige wintermarkt waant. Met glühwein, winterbieren, sfeerverlichting, haardvuur en warme kleden is BAAI de plek voor jouw winterborrel.

Zoals op menig festival of wintermarkt is het ook bij BAAI gezellig druk! Om die reden is het niet mogelijk om BAAI volledig exclusief af te huren. BAAI is open voor iedereen die wil genieten van die heerlijke sfeer, met of zonder reservering! Voor groepen die komen genieten van een borrel, diner of feestavond bij BAAI zal BAAI dan ook niet volledig exclusief zijn, maar kunnen we een gedeelte van onze BAAI voor jullie reserveren. Jullie hebben dan je eigen area binnen BAAI. Een kleine terras in combinatie met onze Captain Buff bar (jullie eigen wintercafé!)! Hier heb je ruimte voor 150 gasten, zowel binnen als buiten. Naast jullie area zijn jullie uiteraard ook vrij om je over de rest van het terrein te begeven, het overige terrein is alleen niet exclusief.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij BAAI te genieten van een borrel of feestavond. Kies er bijvoorbeeld voor om de volledige avond af te kopen, of werk je liever met een open rekening? Geniet je voorafgaand van een WinterBBQ of breng je een bezoek aan de ijsbar? We gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken hoe we jullie borrel echt eigen kunnen maken!

 

20 - 300

19,50 p.p.

Neem contact op

Reserveer direct

Of bel ons boekingskantoor

076 700 2713

Dit is ook echt iets voor jou.

BAAI Winterbuffet

BAAI Winterbuffet Ook in de winter is BAAI de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje of…

20 - 150 personen €29,50 p.p.

BAAI Winterspelen

BAAI Winterspelen De winterspelen, normaal gesproken vinden ze 1x in de 4 jaar plaats, bij…

8 -150 personen €14,50 p.p.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2