Skip to content

Baai zijn is meemaken. Juist in de herfst!

Gezellig en sfeervol

Verwarmd en droog

Complete groepsprogramma's!

Dineren in een sfeervolle iglo of kas

De meest sfeervolle plek van Breda!

De herfst is vaak de tijd om met zijn allen naar binnen te gaan, niet bij BAAI! Bij BAAI blijven we in de herfst en in de winter heerlijk buiten.

BAAI is die sfeervolle herfstplek in Breda waar je verwarmd, droog maar vooral heel sfeervol kan genieten van een heerlijke drankje, een compleet verzorgde borrel of diner. Ook geniet je hier van een prachtige boottocht door de herfstachtige Singels of echte herfst groepsarrangementen! Stap uit de drukte van alle dag, ga er veilig op uit en geniet van dat heerlijke festivalgevoel!

Herfst Arrangementen

Een dagje HerfstBAAI is een compleet dagje uit. Vaar een prachtige tocht door de Singels in herfstkleuren, geniet van een heerlijk bockbiertje tijdens de bierproeverij of proef onze herfstkaart. Geniet van één van onze unieke herfstspellen zoals Kopspijkers, Jeu des Boules of speel onze herfst Escape Game. De HerfstBAAI is volledig coronaproof, overdekt, verwarmd en vooral heel sfeervol! Het ultieme buitensfeertje, passend bij de herfst!

wat kunnen we voor jou betekenen?

baai

BAAI is deze periode in herfstsferen! Verwarmd, overdekt maar vooral ook enorm sfeervol! Geniet onder de grote overkapping van een heerlijk herfstbiertje. Boek één van de kassen voor een proeverij of leuk (bord)spel, neem plaats onder één van onze spantenten of in onze verwarmde binnenruimtes waar je met jouw groep kunt genieten van een complete borrel of diner! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2

Maak er je eigen feestje van. Jouw borrel bij baai!