Skip to content

Baai zijn is meemaken. Ook in Coronatijd!

Gezellig en sfeervol

Verwarmd en droog

Volledig Coronaproof

Zo gaan wij om met de corona maatregelen

Ook in de herfst welkom!

De herfst is normaal gesproken de tijd om met zijn allen naar binnen te gaan, niet bij BAAI! Bij BAAI blijven we dit jaar (veilig) buiten.

BAAI is die sfeervolle herfstplek in Breda waar je verwarmd, droog maar vooral heel sfeervol kan genieten van een heerlijke drankje, een compleet verzorgde borrel of diner, maar waar je ook in de herfst kan genieten van een (droge) boottocht of echte herfst groepsarrangementen! Stap uit de drukte van alle dag, ga er veilig op uit en geniet van dat heerlijke festivalgevoel!

Herfst Arrangementen

Een dagje HerfstBAAI is een compleet dagje uit. Vaar een prachtige tocht door de Singels in herfstkleuren, geniet van een heerlijk bockbiertje tijdens de bierproeverij, proef onze herfstkaart of geniet van één van onze unieke herfstspellen zoals Kopspijkers, bladblazervoetbal of bijlwerpen. De HerfstBAAI is volledig coronaproof, overdekt, verwarmd en vooral heel sfeervol! Het ultieme festivalsfeertje, ook in de herfst!

wat kunnen we voor jou betekenen?

baai

BAAI is deze periode in herfstsferen! Verwarmd, overdekt maar vooral ook enorm sfeervol! Geniet onder de grote overkapping van een heerlijk herfstbiertje. Boek één van de privé kassen voor een proeverij of leuk (bord) spel of neem plaats in het schipperscafé waar je kunt genieten van een complete borrel!

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2

Maak er je eigen feestje van. Jouw borrel bij baai!