Spring naar content

Varen in Breda

  • Mooiste luxe sloepen van Breda
  • Capaciteit tot 250 personen
  • Prachtig vaargebied door centrum en natuur

Varen in Breda

Breda is prachtig en we zijn dan ook enorm trots op onze stad. Maar waar we nog trotser op zijn, zijn de geweldige Bredase Singels waar we met onze luxe sloepen doorheen mogen varen. Varen in Breda is een bijzonder mooie ervaring en die delen we dan ook graag met jullie. Op onze mooie sloepen is het mogelijk om een arrangement af te nemen om jullie dagje uit nog completer te maken! Van complete lunch tot BBQ diner en van een borrelarrangement tot een uitgebreid ontbijt, alles is mogelijk om van jullie dagje uit iets speciaals te maken.

3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kunnen wij telefonisch de dag samenstellen en verschillende activiteiten samenvoegen!

Rondvaart door Breda

Naast de verschillende arrangementen aan boord die we aanbieden is het natuurlijk ook mogelijk om enkel de boot met schipper te huren in Breda. Alle boottochten op de luxe sloep met schipper worden standaard door een van onze gezellige en bekwame Bredase schippers gevaren. Indien gewenst vermaken zij jullie met jullie favoriete muziek of zijn ze jullie gids in Breda en vertellen ze jullie over de bezienswaardigheden en hoogtepunten op de vaarroute.

Arrangementen aan boord in Breda

Aan boord van onze boten bieden wij vele arrangementen aan boord aan. Variërend van een BBQ of tapas op de boot, koude drankjes op de sloep of een unieke lunch op het water. De drankjes op de sloep worden de gehele boottocht koud geserveerd in mooie champagnekoelers met crushed ice. Zo zijn jullie de gehele rondvaart voorzien van ijskoude drankjes. Bij onze diners aan boord genieten jullie de hele boottocht door Breda van heerlijke Hamburgers aan boord, een fijne BBQ op het water of tapas op jullie sloep! Kortom: alle benodigdheden voor een geweldige, compleet verzorgde vaartocht op het water in Breda

Zelf Varen in Breda

Mochten jullie liever zelf willen varen door Breda, dan is dat ook zeker mogelijk. Jullie bepalen zelf de route en de snelheid en gaan aan de hand van een routekaart door de Singels op zoek naar de verschillende bezienswaardigheden in Breda. Deze Zelf Varen boten zijn bedoeld voor de kleinere gezelschappen en zijn direct te reserveren op de Zelf Varen website: www.zelfvarenbreda.nl. Op deze website is ook alle verdere informatie te vinden over de zelf te varen sloepjes. Voor deze boten is geen vaarbewijs nodig!

Opstaplocatie BAAI

Onze rondvaarten door Breda vertrekken bij BAAI Breda. Naast onze opstaplocatie is BAAI een sfeervolle horeca locatie in Breda. Het leent zich er perfect voor om voorafgaand aan de rondvaart een warm of koud drankjes te drinken om de dag gezellig te beginnen. Een prachtige plek aan het water voor een hapje of een drankje en de vertreklocatie van jullie boottocht door Breda!

Zij gingen je voor