Spring naar content

Tot 20 personen

Terras en borrel bij BAAI Breda

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. Een spot waar over de hele wereld de mooiste terrassen zich gevestigd hebben. Zo ook bij BAAI! Aan het water waar de Mark Breda binnenkomt ligt het prachtige terras van BAAI! De hotspot waar je kan genieten van heerlijke wijnen, vele Bredase bieren, maar vooral ook van een hele gezellige borrel!

Is jouw gezelschap onder de 20 personen? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod speciaal voor jullie groep! Bekijk hieronder alle arrangementen die geschikt zijn voor groepen tot 20 personen!

Wil je een lekker drankje doen op ons terras? Groepen onder de 20 personen hoeven niet te reserveren! Kom lekker bij ons binnenlopen en bestel van onze gevarieerde menukaart!

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kunnen wij telefonisch de dag samenstellen en verschillende activiteiten samenvoegen!

Zij gingen je voor