Spring naar content

(Jr.) Sales Manager

Vacature: Jr. Sales Manager

Wij zijn op zoek naar dé Sales Manager van Breda! Jij wordt het aanspreekpunt voor de gast en adviseert de gasten bij het maken van hun reservering. Dit betreft al onze arrangementen. Van het organiseren van gehele dagprogramma’s met boottochten en activiteiten tot aan diners en borrels voor diverse groepen.

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken voor Groepsuitjes BV. Hieronder vallen de bedrijven Groepsuitjes Breda, BAAI Breda, Bootje Varen Breda en STRND Events. Een diverse werkplek op de mooiste locaties van Breda. Je komt te werken in een jong en gezellig team in een hard groeiend bedrijf.

Wat ga je doen?

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor de gast en adviseer jij de gasten bij het maken van hun reservering! Vanaf het eerste tot het laatste contact ben jij betrokken bij jouw groep en zorg jij ervoor dat het ze aan niks ontbreekt. In het voortraject heb je veelvuldig contact met de gast. Per telefoon en e-mail maar ook face-to-face tijdens locatiebezoeken. Alle wensen van de gast die hieruit naar voren komen vertaal jij in een geweldig programma welke jij vervolgens door communiceert naar de floormanagers, productiemanager of banqueting manager.

Jouw werkzaamheden bevinden zich voornamelijk op ons kantoor waar jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk bent voor het organiseren en reserveren van al onze uitjes. Voor zowel grote als kleine groepen en voor zowel familie-uitjes tot aan zakelijke events.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf helemaal in ons gezellige team werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@baaibreda.nl of solliciteer via onderstaande knop!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713