Spring naar content

Stages

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen! Wij nemen graag MBO stagiairs aan in de richting van horeca, toerisme, recreatie of sport en HBO stagiairs in de richting van vrijetijdsmanagement, commerciële economie, marketing en communicatie, eventmanagement en conceptontwikkeling. Ook voor andere studierichtingen staan we open.
Je kunt je sollicitatie sturen naar info@baaibreda.nl.

Momenteel hebben we enkele interessante vacatures voor het komende seizoen. Kijk snel of er iets voor jou bij zit en wellicht wordt jij één van onze collega’s volgend seizoen!

Klantadviseur / Assistent event manager (HBO stage – 20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een klantadviseur/assistent event manager die ons gaat ondersteunen bij de voorbereidingen van al onze uitjes. In deze rol richt jij je vooral op het voorbereidende en organisatorische gedeelte voorafgaand aan onze uitjes. Hierbij ben je betrokken bij het volledige traject beginnende bij klantcontact, het adviseren en vervolgens offreren en uiteindelijk het vastleggen van de boeking.

Als adviseur ben je echt betrokken bij het uitje van de gast en zorg je ervoor dat je het optimale uit hun dag haalt. Jouw afspraken met de klant, dienen goed uitgevoerd te worden en jouw overdracht is van groot belang. Precies om die reden ben je zo nu en dan ook op uitjesdagen aanwezig om alles in goede banen te leiden, bij te springen en ben je het klantcontact en de  eventmanager op locatie.

Lees hier de volledige vacature

Assistent operationeel manager / Leisure manager (HBO stage – 20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een assistent operationeel manager/leisure manager die ons komt ondersteunen bij de uitvoer van al onze uitjes.

Tijdens deze stage ben je de spil in het web tussen alle ondernemingen. Je ondersteunt de leidinggevenden van de verschillende ondernemingen, maar tegelijkertijd ben je ook de verbinding tussen de verschillende bedrijven die bij BAAI samenkomen. Samen met hen en de vele werknemers ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de vele uitjes gecombineerd met de duizenden gasten die wekelijks bij BAAI genieten van een hapje, drankje of uitje.

Op drukke dagen ben jij het aanspreekpunt voor de gast. Je behoudt het overzicht, kijkt vooruit, bewaakt de planning en gaat probleemoplossend te werk als dat nodig is. Dit alles met als doel om de klantbeleving te optimaliseren. Om deze rol tijdens het piekmoment goed in te kunnen vullen is een goede voorbereiding voorafgaand van groot belang. Hier werk je dus echt naar toe!

MBO Stage Leisure & Recreatie (20 weken)

Bij onze prachtige locatie BAAI zit ook ons welbekende bedrijf ‘Bootje Varen Breda’. Vanuit dit bedrijf verzorgen wij prachtige boottochten over de singels voor vrienden, families, vrijgezellen en bedrijven.

Als je stage komt lopen bij Bootje Varen Breda verzorgen jullie samen met ons de gehele operatie. Samen met ons enthousiaste team ben je dan verantwoordelijk voor de tientallen tochten die dagelijks vertrekken vanaf BAAI. Je helpt hierbij mee in het voorbereiden van de boten, tochten en de locatie. Maar je zult ook zeker zelf het water op moeten met een van onze boten. Of dit nou is om ‘simpelweg’ een boot in zijn vak te leggen of juist om ondersteuning te bieden bij ‘gestrande’ boten die elders in het water liggen.

Ben jij graag hard aan het werk en heb je oog voor de gast? Solliciteer dan direct via buiten@bootjevarenbreda.nl en wie weet sta jij deze zomer bij ons betaald bij te bruinen op de kade!

Lees hier de volledige vacature

Kom jij stage bij ons lopen? Solliciteer hier!

Vraag hier je offerte aan!

Bij Baai Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713