Skip to content

Baai zijn is meemaken

Win een reis naar de pool-cirkel

Welkom bij de winter BAAI

Afgelopen zomer hebben we BAAI leren kennen als de festivalspot in Breda. Op deze mooie locatie aan het water was het heerlijk vertoeven op de loungebanken, met een lekker speciaalbiertje in je hand en een lekkere bite uit de foodtruck, maar wat nu in de winter?

Er komt een WinterBAAI! Vanaf 7 november is BAAI wederom de festivalspot aan het water waar je kan genieten van een heerlijke borrel, waar je toffe wintergames kan spelen en waar je geniet van een heerlijk buffet in wintersetting! Doorzichtige iglo’s, een ijs paleis, winterrondvaarten, toffe winterspelen en uiteraard de ideale plek voor jouw kerstborrel, oudejaarsborrel of gewoon de welbekende VrijmiBAAI. Welkom in de WinterBAAI!

BAAI Winterfestival

Op zoek naar die ultieme wintersfeer voor jouw bedrijfsuitje of groepsuitje? Dat hoeft niet op een grote kerstmarkt te zijn, maar kan vanaf nu gewoon in hartje Breda! BAAI wordt namelijk omgetoverd tot winterparadijs voor jullie groep op elke gewenste datum. Of je nu komt voor een proeverij, een complete borrel of een bezoek aan onze ijsbar, alles is mogelijk bij BAAI. Kijk snel naar alle mogelijkheden!

wat kunnen we voor jou betekenen?

Winter rondvaart bij BAAI

Ook in de winter is Breda vanaf het water erg mooi! Stap aan boord voor een mooie winterrondvaart en laat je verbazen hoe mooi Breda vanaf het water is! In de winter misschien nog wel mooier dan in de zomer!

Op onze luxe sfeervolle elektrische sloepen zit je altijd goed en uiteraard zorgen we ervoor dat jullie warm aangekleed het water op gaan! Onze schipper vertelt jullie van alles over de verschillende bezienswaardigheden tijdens jullie tocht en als jullie terugkomen staat er een heerlijke warme Glühwein of chocomel voor jullie klaar!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? klik hier!

Wintertocht

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2

Maak er je eigen feestje van. Jouw borrel bij baai!