Skip to content

Bezoek BAAI ook in de winter!

Unieke kerstborrels

Verwarmd, droog en sfeervol

Complete groepsprogramma's!

Bekijk onze winter kaart!

Welkom bij de winter BAAI

Na een jaartje afwezigheid keert de WinterBAAI weer terug! Vanaf 1 december wordt BAAI weer omgetoverd tot unieke en sfeervolle winterlocatie aan het water! Dit jaar met een prachtige wintermarkt tussen kerst en Oud&Nieuw, maar ook weer een uitgebreid aanbod voor groepen! Drink een warme glühwein, speel een potje curling of doe een drankje in één van de iglo's! Uiteraard geniet je ook van complete borrels, heerlijke winterbuffetten en uitgebreide winterBBQ's. BAAI is dus ook deze winter de ideale plek voor jouw kerstborrel, oudejaarsborrel of gewoon de welbekende borrel in het weekend! Welkom in de WinterBAAI!

BAAI Winterfestival

Op zoek naar die ultieme wintersfeer voor jouw bedrijfsuitje of groepsuitje? Dat hoeft niet op een grote kerstmarkt te zijn, maar kan deze winter gewoon weer in hartje Breda! BAAI wordt namelijk weer omgetoverd tot winterparadijs voor jullie groep op elke gewenste datum. Of je nu komt voor een proeverij, een complete borrel of een winterBBQ, alles is mogelijk bij BAAI. Kijk snel naar alle mogelijkheden!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Winter rondvaart bij BAAI

Ook in de winter is Breda vanaf het water erg mooi! Stap aan boord voor een mooie winterrondvaart en laat je verbazen hoe mooi Breda vanaf het water is! In de winter misschien nog wel mooier dan in de zomer!

Op onze luxe sfeervolle elektrische sloepen zit je altijd goed en uiteraard zorgen we ervoor dat jullie warm aangekleed het water op gaan! Onze schipper vertelt jullie van alles over de verschillende bezienswaardigheden tijdens jullie tocht en als jullie terugkomen staat er een heerlijke warme Glühwein of chocomel voor jullie klaar!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? klik hier!

Wintertocht

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2

Maak er je eigen feestje van. Jouw borrel bij baai!