Skip to content

Contact

Baai Breda

Mail ons:                                             

info@baaibreda.nl

Locatie:

Markkade 1 A/B
4815 HJ Breda

Bel ons:

076-7002713

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Het is zeker mogelijk om binnen te lopen en een drankje te drinken bij ons! Wij zijn van donderdag t/m zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur geopend. Maandag t/m donderdag gaan wij enkel open op aanvraag. Drankjes kan je bij ons lekker bestellen aan de bar.

Jazeker! BAAI is geschikt voor zowel jong als oud, iedereen is welkom bij ons.

BAAI is een horeca locatie, hierdoor is het niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat er altijd lekker eten en drinken aanwezig is.

Voor grote groepen kunnen wij een gedeelte van BAAI exclusief verhuren, zodat u privé gedeelte op het terrein heeft. Voor wat kleine groepen kunnen we een gedeelte met borreltafels reserveren zodat u altijd verzekerd bent van een plek! BAAI kan niet volledig afgehuurd worden, zodat BAAI ten alle tijden voor iedereen toegankelijk is.

Reserveringen voor een donderdag vrijdag of zaterdag kunt u het beste zo vroeg mogelijk plaatsen, wie het eerst boekt wie het eerst vaart!  Voor alle andere dagen is een maand van te voren reserveren aan te raden, echter een week kan ook in veel gevallen voldoende zijn.

Wij kunnen altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen. Graag ontvangen we deze altijd wel voor uw reservering.