Skip to content

BAAI!

Terras en borrel in de WinterBAAI

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. ‘s Winters veranderen deze plekken in sprookjesachtige oorden! Zo ook de WinterBAAI. De WinterBAAI is een sfeervolle locatie in Breda met een groot verwarmd terras, knusse iglo’s en unieke binnen plekken. Het grote terras is ideaal voor groepen en leent zich perfect voor een WinterBBQ of gezellige (kerst) borrel. De Iglo’s of Serre zijn gezellig binnenlocaties waar je met jouw groep terecht kan voor een brainstorm, vergadering of een gezellige borrel.

Food & Drinks

Bij BAAI proef je de seizoenen, zowel als lunch of diner maar ook in de variatie aan drankjes. Verschillende heerlijke broodjes als lunch, goedgevulde soepen en verschillende lekkere kleine happen waarmee jij zelf jouw favoriete diner kan samenstellen. Ook de variatie aan drankjes zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is! Heerlijke winterbieren, warme glühwein of chocolademelk, maar ook heerlijke wijnen en cocktails passende bij het seizoen.

Kom je met een groep, dan heb je ook nog de keuze uit verschillende winterBAAItes, een heerlijke WinterBBQ of een compleet WinterBuffet.

Complete dag in de WinterBAAI

De HerfstBAAI en WinterBAAI zijn uitermate geschikt om een complete dag te vertoeven en te genieten met collega’s, vrienden of familie! In totaal is BAAI geschikt voor groepen tot 300 personen en kunnen we voor elke groep het gewenste programma samenstellen! Geniet van leuke activiteiten, een prachtige winterrondvaart, een gezellige borrel en tot slot een uitgebreid winterbuffet of winterBBQ.
Benieuwd naar één van deze opties, kijk dan naar de voordeelprogramma’s!

baai-2okt-70

Meest gestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2