Spring naar content

Vacatures & stages

Ons team

Bij BAAI Breda zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken! Wil jij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Stuur ons dan een open sollicitatie door je CV en motivatiebrief te mailen naar werken@baaideclub.nl

Hieronder vind je onze openstaande vacatures.

Assistent bedrijfsleider BAAI

Zorg jij ervoor dat we onze gastvrijheid naar een hoger niveau tillen? Als assistent bedrijfsleider ben jij dé gastheer of gastvrouw die ervoor zorgt dat elke bezoeker zich thuis voelt, ongeacht het uitje dat ze bij ons boeken. Je leidt niet alleen samen met onze bedrijfsleider ons BAAIzonder leuke team, maar geeft ook het perfecte voorbeeld op de vloer. Met jouw passie voor kwaliteit streven we er samen naar om onze locatie elke dag beter te maken.

Lees hier de volledige vacature!

Marketing & Sales Manager

Tijd voor verbinding! Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? We zoeken een gedreven Marketing & Sales Manager om ons team fulltime te versterken. Jij bent de katalysator die onze Sales en Marketing afdelingen aanstuurt met focus op resultaten. Je verbindt, motiveert, jaagt successen en innovatie aan én daagt beide teams uit om te excelleren. De perfecte balans tussen strategisch denken, het tonen van lef maar vooral ook gewoon DOEN!

Lees hier de volledige vacature!

Medewerker Sales

Wil jij dé schakel zijn tussen onze gasten en onvergetelijke ervaringen? Wij zoeken een enthousiaste Medewerker Sales om ons team in hartje Breda te versterken! In deze rol ben jij het warme welkom voor onze gasten, begeleid je hen bij reserveringen en zorg je dat elk detail klopt voor hun ultieme uitje of event. Je bent de verbindende factor tussen ons boekingskantoor en de floormanagers, waarbij je veelvuldig telefonisch en per e-mail in contact staat met de gasten.

Lees hier de volledige vacature!

Bedrijfsleider Groepsuitjes Breda

Wil jij de stuurman zijn van ons avontuurlijke schip? Als bedrijfsleider Groepsuitjes Breda sta jij aan het roer van onvergetelijke dagen in het bruisende Breda. Samen met een enthousiast team zorg je voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij je niet alleen de koers bepaalt, maar ook de gast zijn droomdag bezorgd. Een marktconform salaris, een hecht team, en groeimogelijkheden wachten op jou!

Lees hier de volledige vacature!

Zelfstandig Werkend Kok

Laat jouw culinaire creativiteit de smaakmaker zijn van onze evenementen! Als Zelfstandig Werkend Kok bereid je niet alleen overheerlijke gerechten, maar ben je ook een onmisbare schakel in het creëren van een onvergetelijke sfeer. Met een marktconform salaris, goede pensioenregeling, en een gezellig team wacht de keuken van succes op jou. Sluit je aan en groei met ons mee!

Lees hier de volledige vacature!

Horecatoppers / Keukentoppers / Spelinstructeurs/ Schippers

Wij zijn regelmatig op zoek naar uitbreiding van ons team. We zijn vaak op zoek naar horecatoppers, toppers voor in de keuken, maar ook enthousiaste schippers of instructeurs voor de diverse activiteiten die we aanbieden.

Heb je affiniteit met horeca, varen of sta je graag voor een groep op misschien wel de mooiste locatie van Breda? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

Bekijk hier de openstaande vacatures

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen. Heb jij een passie voor leisure en horeca en wil jij stage lopen op een van de mooiste locaties van Breda? Kijk snel of er iets voor jou tussen zit en wellicht wordt jij één van onze collega’s volgend seizoen!

Bekijk hier al onze stageplaatsen

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Waar wil je informatie over?
Activiteiten
PLAYGRND Breda
List van het Turfschip
Escape From The Island
Locker Games
Pubquiz
Escape City Game
Bierproeverij bij BAAI
Activiteiten & Varen
PLAYGRND Breda
List van het Turfschip
Escape From The Island
Locker Games
Pubquiz
Escape City Game
Bierproeverij bij BAAI
Zelf varen in Breda
Food & drinks
BAAI’s Streetfood
High Beer bij BAAI
Pizza Night
High wine bij BAAI
Bierproeverij bij BAAI
BAAI Herfst- en Winterborrel
Bierproeverij bij BAAI
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7002713