Skip to content

DE BAAI!

Terras en borrel bij baai

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. Een spot waar over de hele wereld de mooiste terrassen zich gevestigd hebben. Zo ook bij BAAI! Aan het water waar de Mark Breda binnenkomt ligt het prachtige terras van BAAI! De hotspot waar je kan genieten van heerlijke wijnen, vele Bredase bieren, maar vooral ook gewoon een hele gezellige borrel!

Food & Drinks

BAAI is die spot in Breda, waar je jezelf even in het buitenland waant, waar je vergeet dat je in een drukke stad bent. Die spot waar je dat heerlijke vakantie gevoel krijgt. Ook de kaart van BAAI zit zo in elkaar. Vertrouwde food & drinks,  maar juist ook onderscheidend zodat je jezelf kan laten verrassen en dat echte vakantie gevoel optimaal ervaart bij BAAI. Geniet van een uitgebreid assortiment speciaalbieren, verschillende wijnen, lekkere borrelhapjes en een fijne bite! Voor de fijne bites, klik hier!

Terrasreservering BAAI

Het terras van BAAI is één van de mooiste van Breda met heerlijke plekjes op en aan het water! Naast een prachtig terras hebben we ook 2 luxe loungebedden waar je heerlijk even tot rust kunt komen. Omdat het op bepaalde dagen erg druk is bij BAAI bieden we de mogelijkheid om op deze dagen de mooiste plekjes te reserveren. Op die manier ben je voor een klein bedrag verzekerd van een prachtige zitplaats aan het water! Op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen zijn reserveringen mogelijk, op andere dagen hoeft dit niet.

Kom je liever gewoon binnenlopen?
Ook dat is uiteraard mogelijk, ruim 75% van ons terrein is op vrije inloop!

Meest gestelde vragen

Nee reserveren is niet verplicht. Je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te wandelen alleen zijn de mooiste plekjes dan wellicht bezet.

Door de Corona maatregelen is onze capaciteit flink afgenomen en hebben we extra investeringen moeten doen om alles op een veilige manier te kunnen organiseren.

Om een deel van de gemaakte kosten, investeringen en het verlies aan capaciteit en de reserveringkosten terug te verdienen, rekenen we een klein bedrag per tafel per tijdslot van ruim 2 uur. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Nee, je reserveert per tafel per tijdslot. Bij elke tafel staat in de reserveringsmodule duidelijk aangegeven met hoeveel personen je eraan mag zitten.

Op de volgende pagina lichten we alle Corona maatregelen toe.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2