Skip to content

DE BAAI!

Terras en borrel bij baai

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. Een spot waar over de hele wereld de mooiste terrassen zich gevestigd hebben. Zo ook bij BAAI! Aan het water waar de Mark Breda binnenkomt ligt het prachtige terras van BAAI! De hotspot waar je kan genieten van heerlijke wijnen, vele Bredase bieren, maar vooral ook gewoon een hele gezellige borrel!

Food & Drinks

BAAI is die spot in Breda, waar je jezelf even in het buitenland waant, waar je vergeet dat je in een drukke stad bent. Die spot waar je dat heerlijke vakantie gevoel krijgt. Ook de kaart van BAAI zit zo in elkaar. Vertrouwde food & drinks,  maar juist ook onderscheidend zodat je jezelf kan laten verrassen en dat echte vakantie gevoel optimaal ervaart bij BAAI. Geniet van een uitgebreid assortiment speciaalbieren, verschillende wijnen, lekkere borrelhapjes en een fijne bite! Voor de fijne bites, klik hier!

Terrasreservering BAAI

Het terras van BAAI is één van de mooiste van Breda met heerlijke plekjes op en aan het water! Naast een prachtig terras hebben we ook fijne privéplekjes waar je met je eigen gezelschap veilig, droog en warm kunt borrelen! Om de drukte goed te kunnen sturen en iedereen op een veilige manier te kunnen laten genieten van ons terras, is het verplicht om je zitje te reserveren. Op die manier ben je verzekerd van een prachtige en sfeervolle plek bij BAAI.

Nu alle maatregelen weer zijn aangescherpt, dient elke gast te reserveren voor zijn of haar bezoek. Voor elke reservering rekenen wij een bedrag, zodat we er zeker van zijn dat we de gereserveerde plekjes ook echt vrijhouden voor een gezelschap dat daadwerkelijk bij ons komt borrelen. Echter zijn dit geen kosten, want dit bedrag wordt omgezet in een tegoed dat je tijdens je verblijf bij BAAI kunt besteden aan onze heerlijke drankjes en hapjes!

Meest gestelde vragen

Nee reserveren is niet verplicht. Je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te wandelen alleen zijn de mooiste plekjes dan wellicht bezet.

Door de Corona maatregelen is onze capaciteit flink afgenomen en hebben we extra investeringen moeten doen om alles op een veilige manier te kunnen organiseren.

Om een deel van de gemaakte kosten, investeringen en het verlies aan capaciteit en de reserveringkosten terug te verdienen, rekenen we een klein bedrag per tafel per tijdslot van ruim 2 uur. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Nee, je reserveert per tafel per tijdslot. Bij elke tafel staat in de reserveringsmodule duidelijk aangegeven met hoeveel personen je eraan mag zitten.

Op de volgende pagina lichten we alle Corona maatregelen toe.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2