Skip to content

DE BAAI!

Terras en borrel bij baai

BAAI betekent letterlijk waar het water het land binnen komt. Een spot waar over de hele wereld de mooiste terrassen zich gevestigd hebben. Zo ook bij BAAI! Aan het water waar de Mark Breda binnenkomt ligt het prachtige terras van BAAI! De hotspot waar je kan genieten van heerlijke wijnen, vele Bredase bieren, maar vooral ook gewoon een hele gezellige borrel!

Food & Drinks

BAAI is die spot in Breda, waar je jezelf even in het buitenland waant, waar je vergeet dat je in een drukke stad bent. Die spot waar je dat heerlijke vakantie gevoel krijgt. Ook de kaart van BAAI zit zo in elkaar. Vertrouwde food & drinks,  maar juist ook onderscheidend zodat je jezelf kan laten verrassen en dat echte vakantie gevoel optimaal ervaart bij BAAI. Geniet van een uitgebreid assortiment speciaalbieren, verschillende wijnen, lekkere borrelhapjes en een fijne bite! Voor de fijne bites, klik hier!

De BAAI

Het terras van BAAI is één van de mooiste van Breda met heerlijke plekjes op en aan het water! Naast een prachtig terras hebben we ook fijne privéplekjes waar je met je eigen gezelschap veilig, droog en warm kunt borrelen!

Ben je met een klein groepje? Dan is het niet mogelijk om vooraf te reserveren. Wij hebben een groot en ruim terras en er is bijna altijd wel plek voor jullie. Je kunt dus gewoon bij ons binnen komen wandelen.

 

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Meest gestelde vragen

Volgens de huidige coronamaatregelen is het verplicht om te reserveren. Echter doen wij dit aan de deur. Je kunt dus gewoon naar ons toe komen en wij maken ter plekke een reservering voor jullie.

Op de volgende pagina lichten we alle Corona maatregelen toe.

Kunnen we je ergens mee helpen?

LarsDeNijs_20191025_Baaishoot-2